Onze Braaischool bestaat uit diverse disciplines: Pitmaster voor het Amerikaanse Low & Slow technieken en de Braaimeester (braaiboer) voor Braai en Grill technieken. Gezellig, leerzaam en baie lekker.
Onze Pitmasters en Braaimeesters hebben allen de diploma BBQ specialist en zijn getraind door de BBQguru himself. De BBQguru.nl was het eerste Nederlandse BBQ team dat een Grand Championship won in het buitenland en de eerste Nederlandse BBQ team dat een award heeft gewonnen op de Jack Daniels World Championship invitational BBQ. Daarnaast hebben ze vele andere awards gewonnen in diverse disciplines.
De pitmaster & braaimeester Harry Havinga is onderscheiden door twee Amerikaanse organisaties, Kansas City Barbecue Society en Steak Cookoff Association, met de Ambassador Award. De eerste niet Amerikaan die deze onderscheidingen heeft gekregen.
Voor deze organisaties geven wij ook jurytrainingen in Europa. Waarbij je aan het einde van de dag een gecertificeerde jurylid bent waardoor over de gehele wereld mag jureren bij KCBS en SCA wedstrijden.
Met onze Braaiwagen met twee ingebouwde Homefire Braai's brengen wij de Zuid Afrikaanse beleving naar uw feest. Wij braaien op hout zodat de gerechten de geur en smaak mee krijgen van de sekelbos of kameeldoring. Alles live cooking geen voorgegaarde gerechten. Vanaf 75 personen