SCA Whole Hog Cooking & Jury class
SCA Whole Hog Cooking & Jury Class
SCA staat voor Steak Cookoff Association. In Europa zijn ongeveer 30 SCA wedstrijden. Naast de steak is er ook de categorie whole hog oftewel het hele varken.
De SCA Prime Minister of steak Braaimeester Harry Havinga geeft in deze dag cursus hoe je whole hog in de La Caja China maakt en hoe je moet jureren.
Waarom de La Caja China: met eenvoudige en betaalbaar materiaal op wedstrijdniveau presteren. Ribtide BBQ team is 3e geworden in Europa met bereiding op deze La Caja China
Hoe ziet die dag eruit.
De jurycursus bestaat uit (10:00-12:00)
(12:30-17:30)
Whole Hog cooking class op La Caja China
Als deelnemer krijg je een goodybag en maak je kans op een jaar gratis lidmaatschap van de SCA en natuurlijk het jurycertificaat.
De dag is inclusief consumpties, lunch, locatie Boekweitstraat 104 te Nieuw Vennep.