Op een braai (barbecue) is meer mogelijk dan alleen vlees grillen. In dit recept leggen we uit hoe je braai poppers maakt: zoete puntpaprika's gevuld met mozzarella en feta, omwikkeld met bacon. Een heerlijke combi van groente en vlees en een leuk bijgerecht bij je steak, lamstjops, kip of boerewors! Door te spelen met directe en indirecte hitte, krijg je een mooi gerechtje!
Salt Plancha's zijn fantastisch om op te koken. Ze kunnen gebruikt worden op een braai (barbecue), maar ook in de oven of op een gourmetstel. Salt Plancha's geven gerechten een heerlijke zoutige smaak. Extra kruiden zijn vaak niet nodig. Als je wel kruiden toevoegt, let er dan op dat je met mate zout toevoegt. Het Salt Plancha geeft immers al smaak af.
Recept voor zalm gerookt op een BBQ-plank van cederhout. De ingrediënten geven de zalm een ietwat pittige maar toch frisse smaak. Het cederhout zorgt voor een heerlijk aroma.