Speciaal paasgerecht: Lamsrack

  • Geplaatst op
  • 0
Speciaal paasgerecht: Lamsrack

Recept
Recept voor 4 personen
Nodig:

  • Lamsrack (Nieuw Zeeland of Texels)
  • Peper, zeezout, thijm of rozemarijn
  • Groente en bijgerechten naar keuze

 

Bereidingswijze op de Saffire BBQ:
1. Zorg dat de grill op ca. 180 graden Celsius is verwarmd
2. Gebruik de heat deflector of platesetter en plaats het lamsrack op het grillrooster. Verwarm deze tot een kerntemperatuur van 50 graden
3. Haal de lamsrack van de grill af en stook de BBQ op tot ruim 200 graden om de lamsrack nog een paar minuten direct te grillen.
4. Snij het lamsrack per botje en kruid deze met het zeezout en wat peper. Als extra nog wat thijm erover en smullen maar! Een drupje honing kan een aangename smaaksensatie toevoegen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »